Skip to content

Petrol si gaze

Petrol si gaze - cover

 

Lubrifiere excelenta pentru industria petrolului si gazelor

Foraj, fracturare hidraulica, productie, procesare, presare sau lichefierea gazului natural: numeroasele operatiuni de baza ale industriei petrolului si gazelor in care siguranta este cruciala si critica pentru asigurarea intoarcerii investitiilor.

Din adancuri si pana in bazinele de petrol si gaze din regiunea arctica, iti livram solutiile de care ai nevoie. Expertiza noastra in lubrifierea proceselor de prelucrare a petrolului si a gazelor te va ajuta sa atingi excelenta operationala.

In aceasta industrie, nu e de ajuns sa te bazezi pe un portofoliu de lubrifianti revolutionari si servicii asociate, trebuie sa ai la dispozitie un lant de aprovizionare dedicat. In mai mult de 150 de tari, afiliatii nostri vor avea grija de toate aranjamentele logistice pentru a se asigura ca operatiunile tale se desfasoara fara intrerupere.

LUBRIFIANTII NOSTRI PENTRU INDUSTRIA PETROLULUI SI GAZELOR

Lubrifianti pentru generatoare electrice

  • PRESLIA

Prima alegere pentru turbinele cu abur si compresoare centrifuge. PRESLIA este un ulei mineral pentru turbine creat pentru operatiuni sigure si protectie indelungata a echipamentelor tale.

  • PRESLIA GT

Ulei pentru turbine potrivit pentru turbine industriale. PRESLIA GT este formulat pe baza de materii prime minerale pentru a suporta stresul termic si a reduce posibilitatea formarii depozitelor in sistemele turbinei.

  • PRESLIA EVO

Ulei pentru turbine creat pentru a intampina nevoile de eficienta maxima ale turbinelor cu gaz.

PRESLIA EVO este formulat pentru a preveni depunerile in sistemele turbinei.

  • PRESLIA SE JET

Ulei pentru turbine din ester sintetic utilizat in turbinele cu gaz aeroderivative. Respecta clasificarea MIL PRF 23699, dar si cerintele producatorilor de turbine.

  • PRESLIA SE HTS

Ulei sintetic din ester pentru turbine utilizat in turbinele de gaz aeroderivative. Respecta clasificarea mil PRF 23699 si cerintele producatorilor de turbine. PRESLIA SE HTS este recomandat pentru turbinele aeroderivative ce necesita un fluid HTS-class sau aero turbine sensibile la formarea de depuneri.

  • NATERIA pentru motoare pe gaz
  • RUBIA WORKS pentru motoarele diesel sau generatoarele electrice auxiliare
  • DISOLA, CAPRANO pentru motoarele diesel utilizate in aplicatiile marine
  • COOLELF SUPRA, GLACELF SUPRA pentru unitati de racire

Lubrifianti pentru intretinere

Iti oferim o gama larga de lubrifianti pentru sisteme hidraulce, angrenaje, compresoare, dar si fluide pentru transfer de caldura si uleiuri speciale pentru industria gazelor si petrolului.

EXPERTIZA TOTAL

O forta majora in sectorul de petrol si gaze, TOTAL dezvolta game specializate de produse formulate pentru a respecta regulile industriei. Ne folosim de anii in care am fost lideri in industrie si de expertiza in productia de petrol si gaze pentru a te ajuta sa iti cresti performanta. Colaboram indeaproape cu producatorii de echipamente pentru a ne asigura ca solutiile noastre ofera siguranta si operatiuni neintrerupte pentru sistemele tale.

ITI INTAMPINAM NEVOILE

Stim cat de dificila este administrarea operatiunilor de lubrifiere a facilitatilor localizate in zone izolate sau medii dificile. Poti conta pe ajutorul nostru pentru a intampina provocarile logistice si tehnnice care iti ies in cale.

Te ajutam sa standardizezi portofoliul de lubrifianti si sa asiguri siguranta operatiunilor cu echipamentele tale.

Serviciul ANAC te ajuta sa identifici problemele echipamentelor prin analiza lubrifiantului, prevenind daune majore ulterioare.

Prin lantul nostru de distributie prezent in numeroase tari, iti livram produsele la timp in orice locatie. Iti oferim, de asemenea, suport tehnic precum diagnoza uleiului, auditul lubrifierii si servicii de filtrare.

Catalog de produse: Energie