Pentru ca ideile bune au nevoie de ceva energie ca sa devina memorabile, TOTAL a lansat pe 9 octombrie 2018 competitia Startupperul Anului in aproape 60 de tari din intreaga lume.

Competitia a avut in vedere tinerii antreprenori locali care au in plan un proiect inovator ce ar putea schimba lucrurile dintr-o anumita arie in tara lor. In urma catorva etape de selectie, un juriu local a nominalizat trei castigatori, oferind si un premiu special Antreprenorului Feminin de Top.

Cine sunt cei trei Antreprenori ai Anului in Romania?

3rd_alexandru_buzescu_365px.jpg

 

Locul al III-lea a fost ocupat de Alexandru Buzescu – cofondator al proiectului Plugpoint, care isi propune sa construiasca de la zero statii de incarcare electrice si software-ul necesar pentru dezvoltarea propriei retele de incarcare electrica in intreaga tara.

2nd_project_oncochain_365px.jpg

 

Locul al II-lea a revenit lui Madalin-Marius Margan, al carui proiect, OncoChain, este o platforma internationala pentru pacientii oncologici care foloseste tehnologiile blockchain si inteligenta artificiala pentru a asigura asistenta medicala personalizata, atat la nivel individual, cat si colectiv.

1st_winner_and_top_female_entrepreneur_365px.jpg

 

Primul loc al competitiei, dar si titlul de Antreprenorul Feminin de Top, l-a primit Mirona Paun, cu proiectul Tzitzi-Poc: reinventarea teatrului pentru copii prin combinarea artei cu tehnologia si psihologia, dezvoltand si alte linii de business care ii asigura sustenabilitatea si scalarea.

Felicitari tuturor!

Cei trei castigatori vor avea parte si de sustinere financiara, publicitate si mentorat pentru a-si dezvolta proiectul ca la carte. Descopera mai multe despre competitia Startupperul Anului Sustinut de TOTAL aici: