Skip to content

Informatii locale

t

Demo Metal 2019

In perioada 5 - 8 noiembrie 2019 va invitam sa vizitati standul TOTAL Romania din cadrul targului international DEMO Metal Brasov.

t

Gala Tranzit 2019

Total Romania a fost partener al evenimentului Gala Tranzit, conferinta organizata de revista Tranzit la Cluj-Napoca, Grand Hotel Italia, pe 1 noiembrie, care a precedat ceremonia de premiere a celor mai eficienti operatori de transport si logistica din Romania.

total

Total Romania @ Angajatori de top

In perioada 25-26 octombrie Total Romania si Total Global Services Bucharest vor participa impreuna la cea de-a 27-a editie Angajatori de TOP Bucuresti, cel mai mare targ de cariera organizat în Romania.

t

Total Romania @ DGR

Pe 29 septembrie, eventul global caritabil dedicat luptei impotriva bolilor masculine - The Distinguished Gentleman’s Ride s-a desfasurat anul acesta in Bucuresti, unde au participat aproximativ 230 de ladies & gents pe motociclete clasice, retro si custom.

sab

TOTAL [email protected] AUTO BUCURESTI 2019!

In perioada 10-20 octombrie, va invitam sa ne vizitati la Standul Total Romania si Total Quartz Auto Service Concept, in cadrul expozitiei Salonului Auto Bucuresti & Accesorii.

t

TOTAL Transilvania Rally pune inca o data Clujul pe harta internationala a motorsportului

Se anunta spectacol TOTAL la Transilvania Rally 2019

t

Transilvania Rally pune inca o data Clujul pe harta internatională a motorsportului

Se anunta spectacol TOTAL la Transilvania Rally 2019

t

Parteneriatul ELF – DGR

Brandul ELF, o marca Total, este onorat sa devina sponsor oficial al evenimentului “The Distinguished Gentleman's Ride” (DGR)

t

The Distinguished Gentleman’s Ride Bucuresti

DGR, eventul global caritabil dedicat luptei impotriva bolilor masculine, se va desfasura anul acesta pe data de 29 septembrie in Bucuresti.

t

TOTAL isi consolideaza prezenta pe piata lubrifiantilor industriali

Total, un jucator important pe piata globala a lubrifiantilor.