Skip to content

Informatii locale

Demo Metal 2019

In perioada 5 - 8 noiembrie 2019 va invitam sa vizitati standul TOTAL Romania din cadrul targului international DEMO Metal Brasov.

Gala Tranzit 2019

Total Romania a fost partener al evenimentului Gala Tranzit, conferinta organizata de revista Tranzit la Cluj-Napoca, Grand Hotel Italia, pe 1 noiembrie, care a precedat ceremonia de premiere a celor mai eficienti operatori de transport si logistica din Romania.

Total Romania @ Angajatori de top

In perioada 25-26 octombrie Total Romania si Total Global Services Bucharest vor participa impreuna la cea de-a 27-a editie Angajatori de TOP Bucuresti, cel mai mare targ de cariera organizat în Romania.

Total Romania @ DGR

Pe 29 septembrie, eventul global caritabil dedicat luptei impotriva bolilor masculine - The Distinguished Gentleman’s Ride s-a desfasurat anul acesta in Bucuresti, unde au participat aproximativ 230 de ladies & gents pe motociclete clasice, retro si custom.

TOTAL [email protected] AUTO BUCURESTI 2019!

In perioada 10-20 octombrie, va invitam sa ne vizitati la Standul Total Romania si Total Quartz Auto Service Concept, in cadrul expozitiei Salonului Auto Bucuresti & Accesorii.

TOTAL Transilvania Rally pune inca o data Clujul pe harta internationala a motorsportului

Se anunta spectacol TOTAL la Transilvania Rally 2019

Transilvania Rally pune inca o data Clujul pe harta internatională a motorsportului

Se anunta spectacol TOTAL la Transilvania Rally 2019

Parteneriatul ELF – DGR

Brandul ELF, o marca Total, este onorat sa devina sponsor oficial al evenimentului “The Distinguished Gentleman's Ride” (DGR)

The Distinguished Gentleman’s Ride Bucuresti

DGR, eventul global caritabil dedicat luptei impotriva bolilor masculine, se va desfasura anul acesta pe data de 29 septembrie in Bucuresti.

TOTAL isi consolideaza prezenta pe piata lubrifiantilor industriali

Total, un jucator important pe piata globala a lubrifiantilor.