Skip to content

Informatii locale

Hattrick pentru Emil Nestor, castigatorul Trofeului Rasnov powered by Total

In acest weekend a avut loc cea de-a treia etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta Total 2020, etapa Trofeului Rasnov. Emil Nestor este castigatorul detasat al competitiei, fiind la cea de-a treia victorie consecutiva a sezonului.

Trofeul Rasnov powered by Total asteapta 88 de concurenti la linia de start

Cea de-a treia etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta Total 2020 va reuni la Rasnov 88 de piloti de renume.

Campionatul National de Viteza in Coasta Total 2020 revine la Rasnov

Pe 31 iulie – 01 august se da startul celei de-a treia etape a Campionatului National de Viteza in Coasta Total 2020 la Rasnov.

Simone Tempestini si Sergiu Itu obtin o noua victorie in Raliul Perla Harghitei Tess 2020 powered by Total

Cea de-a doua etapa a Campionatului National de Raliuri Betano 2020 s-a incheiat cu desemnarea echipajului castigator, format din Simone Tempestini si Sergiu Itu! 

70 de echipaje la startul Raliului Perla Harghitei Tess powered by Total

Nu mai putin de 70 de echipaje au confirmat prezenta la Raliul Perla Harghitei Tess powered by Total, runda inedita ce se va desfasura in 17 si 18 iulie pe probele speciale din judetele Brasov si Harghita.

TOTAL DEVINE PARTENERUL PRINCIPAL AL FRAS PENTRU CAMPIONATUL NATIONAL DE VITEZA IN COASTA

Federatia Romana de Automobilism Sportiv (FRAS) si Total Romania SA anunta oficial parteneriatul pentru Campionatul National de Viteza in Coasta, care din acest an devine Campionatul National de Viteza in Coasta Total.

Victorie pentru Simone Tempestini si Sergiu Itu in Raliul Argesului CATENA - Powered by Peugeot 2020

Debutul sezonului 2020 de raliuri a avut loc in weekend-ul incheiat in judetul Arges, pe unele dintre cele mai interesante drumuri, pline de provocari interesante pentru concurenti.

Raliul Prieteniei gata de start

In premiera pentru istoria raliurilor din Romania, cea de-a doua etapa a CNR Betano se va desfasura in doua orase, doua regiuni diferite. Raliul va debuta la Brasov si va avea in program bine cunoscutele probe speciale “Poiana Brasov“, “Valea Cetatii“ si “Paraul Rece“.

Felicitari si multumiri Echipei ACS DTO Rally pentru organizarea Competitiei Raliul Argesului!

Raliul Argesului are o istorie indelungata in motorsportul din Romania, fiind una din competitiile care a avut loc de-a lungul multor decenii. Cu o cultura a sportului bine inradacinata in judetul Arges, raliul a fost doar una din ramurile unde pilotii locali au excelat.

57 de piloti la startul Cupei Cheile Gradistei powered by TOTAL

O zi a mai ramas pana la startul oficial al automobilismului sportiv romanesc din sezonul 2020. O zi pana la pornirea motoarelor dupa ce ele au tacut mai bine de 240 de zile din motive obiective, dar si subiective cauzate de temutul COVID-19.