Informatii locale

Startupperul anului

Total lanseaza competitia Startupperul Anului in 60 de tari

Grupul Total lanseaza competitia Startupperul Anului pentru prima data in Romania, care vizeaza sprijinirea si recompensarea tinerilor antreprenori...

Promo Rally Total 1

Promo Rally TOTAL sezonul 2018-2019, din nou alaturi de Total Romania

Competitia brasoveana programeaza sase etape in patru locatii diferite, a debutat pe circuitul de la Prejmer, acolo unde organizatorii au pregatit numeroase surprize pentru cei prezenti.

Trofeul Sinaia

Trofeul Sinaia

Iata-ne ajunsi in cea de-a doua jumatate a Campionatului National de Viteza in Coasta, moment marcat de etapa cu numarul cinci care se va desfasura la Sinaia in zilele de 20-22 iulie, sub numele de Trofeul Sinaia.

Teleferic Challenge

Total Romania @ Teleferic Challenge Poiana Brasov

In ziua de 21 iulie, in Poiana Brasov, are loc un eveniment dedicat biciclistilor de toate varstele, mai experimentati sau mai putin experimentati.

Total @ Arcfest

Total Romania @ Arcfest, 12-15 iulie la Arsenal Park, Orastie

In perioada 12-15 iulie, in orasul Orastie, la Arsenal Park, cel mai mare parc tematic din Romania, va avea loc in premiera festivalul de off-road, aventura & camping ARCFEST.

Trofeul TOTAL 2018

TOTAL Romania @ CNVC Trofeul TOTAL 2018

Trofeul Total, o competitie capricioasa. Etapa noua, castigator nou, vreme ploioasa in ziua de concurs.

Lubricant photo

TOTAL Romania @ Raliul Perla Harghitei, etapa a V-a din CNRD

A cincea etapa a Campionatului National de Raliuri Dunlop are loc in perioada 13-14 iulie, in judetul Harghita, zona Odorheiu Secuiesc.

Lubricant photo

„O vara activa” cu Total

In perioada 18.06-30.07, Total Romania organizeaza campania „O vara activa”, in cadrul careia participantii vor putea castiga multe premii surpiza. 

Total Bitum

Eveniment Total Bitum

In ziua de 7 iunie, Total Romania a organizat un eveniment dedicat clientilor de bitum, in cadrul caruia participantii au asistat la o conferinta si au efectuat doua vizite, la fabrica de lubrifianti si depozitul de bitum ale companiei din judetele Brasov si Covasna.

CNVC Brasov 2018

Total Romania @ CNVC Trofeul Total, Brasov 2018

A treia etapa din CNVC are loc in weekendul 9-10 iunie la Brasov si reprezinta un moment extrem de special pentru Total Romania, ea desfasurandu-se sub numele de Trofeul Total.