Informatii locale

Promo Rally powered by SDS

Auto Blic prezinta: Promo Rally TOTAL powered by SDS incheie anul la Harman

Promo Rally TOTAL powered by SDS, competitia brasoveana dedicata amatorilor, se pregateste pentru etapa a patra a sezonului si ultima din 2018.

Promo Rally Total - Noiembrie

Auto Blic prezinta: Promo Rally TOTAL powered by SDS ajunge la Haman

Etapa a patra a sezonului 2018-2019 al Promo Rally TOTAL powered by SDS - SAFE | driving school va avea loc pe un circuit stradal amenajat in jurul Bisericii Fortificate Harman.

Demo Metal

Demo Metal 2018

In perioada 26 - 29 noiembrie 2018 va invitam sa vizitati standul TOTAL Romania din cadrul targului international DEMO Metal Brasov.

Startupperul anului

Total lanseaza competitia Startupperul Anului in 60 de tari

Grupul Total lanseaza competitia Startupperul Anului pentru prima data in Romania, care vizeaza sprijinirea si recompensarea tinerilor antreprenori...

Promo Rally 2018-2019

Auto Blic prezinta: Promo Rally face spectacol in centrul Prejmerului

Promo Rally TOTAL powered by SDS - SAFE | driving school continua, cu etapa a doua din sezonul 2018 - 2019.

Promo Rally Total 1

Promo Rally TOTAL sezonul 2018-2019, din nou alaturi de Total Romania

Competitia brasoveana programeaza sase etape in patru locatii diferite, a debutat pe circuitul de la Prejmer, acolo unde organizatorii au pregatit numeroase surprize pentru cei prezenti.

Promo Rally Total Septembrie

Promo Rally continua sa se dezvolte

Sezonul al patrulea al Promo Rally debuteaza la finele lui septembrie, cu revenirea Prejmer Circuit in campionatul dedicat pilotilor amatori.

Trofeul Sinaia

Trofeul Sinaia

Iata-ne ajunsi in cea de-a doua jumatate a Campionatului National de Viteza in Coasta, moment marcat de etapa cu numarul cinci care se va desfasura la Sinaia in zilele de 20-22 iulie, sub numele de Trofeul Sinaia.

Teleferic Challenge

Total Romania @ Teleferic Challenge Poiana Brasov

In ziua de 21 iulie, in Poiana Brasov, are loc un eveniment dedicat biciclistilor de toate varstele, mai experimentati sau mai putin experimentati.

Total @ Arcfest

Total Romania @ Arcfest, 12-15 iulie la Arsenal Park, Orastie

In perioada 12-15 iulie, in orasul Orastie, la Arsenal Park, cel mai mare parc tematic din Romania, va avea loc in premiera festivalul de off-road, aventura & camping ARCFEST.