Skip to content

Peugeot

PEUGEOT SI TOTAL – UN ALT DRUM SPRE VIITOR

Peugeot Header

 

Peste 20 de ani de parteneriat

Peugeot si TOTAL colaboreaza de peste 20 de ani in domeniul cercetarii, inovatiei, pentru a asigura performanta si solutii eficiente de lubrifiere si de consum de  carburant.

Performanta Peugeot

 

Cei patru piloni ai acestui parteneriat sunt:

1. Cercetare si dezvoltare

Inovatia pentru a cresterea performantelor, reducerea emisiilor de CO2 si protejarea motorului sunt principalele atribute ale lubrifiantilor dezvoltati de TOTAL si PEUGEOT.

Am lucrat impreuna pentru a crea cel mai bun motor pentru masina ta.

Te intrebi ce tip de ulei poti folosi pentru PEUGEOT? Iti recomandam gama TOTAL QUARTZ.

2. Industrie

Atunci cand cumperi o noua masina PEUGEOT, cumperi calitatea TOTAL odata cu ea. PEUGEOT a ales lubrifiantii TOTAL ca produse de prima umplere, adica uleiului original cu care masina este echipata dupa ce a iesit de pe linia de fabricatie.

3. Vanzari si tehnologie

Pe langa producerea si furnizarea lubrifiantilor de calitate, TOTAL asigura si servicii cu valoare adaugata, ofera consultanta de specialitate pentru utilizarea produselor si instrumente specifice de promovare si comunicare pentru reteaua de vanzari PEUGEOT.

4. MOTORSPORT 

De mai bine de 20 de ani, PEUGEOT si TOTAL au atins numeroase succese in diverse competitii motorsport, de la Formula 1 la Rallycross, incluzand Endurance, Rally-Raid sau Pikes Peak. 

In 2017, echipa PEUGEOT TOTAL  a castigat Raliul Dakar pentru a doua oara consecutiv cu PEUGEOT 3008 DKR, ocupand trei trepte pe podium.

PEUGEOT si TOTAL concureaza, de asemenea, in World RX pentru al treilea an consecutiv cu echipa Peugeot-Hansen si noul 208 WRX. 

In cadrul parteneriatului, TOTAL a putut sa isi testeze lubrifiantii in conditii extreme pentru a asigura performanta optima a vehiculelor Peugeot.