Sany

Grupul SANY si Total Lubrifiants au semnat un acord de cooperare globala

Grupul SANY prefera TOTAL ca partener pentru lubrifiantii de pe pietele internationale.

Grupul SANY, cel mai mare producator mondial de echipamente pentru utilaje de constructii, si Total Lubrifiants, producator si furnizor mondial de lubrifianti din Franta, au incheiat un acord de cooperare internationala pentru trei ani in data de 25 iulie 2014.

In conditiile acordului, TOTAL devine partenerul principal al grupului SANY pentru vanzarile de lubrifianti in retelele sale din tarile participante.

Pentru a sustine pozitia de jucator important in cercetare si dezvoltare a grupului SANY, TOTAL si-a orientat eforturile tehnice pentru a dezvolta lubrifianti de ultima generatie, cu scopul de a satisface cerintele din ce in ce mai exigente ale acestor echipamente. Aceasta gama originala de uleiuri este potrivita pentru echipamentele SANY in conditiile extreme de lucru in aer liber si pentru o gama variata de temperaturi.

Conform acordului, retelele din intreaga lume vor avea acces la lubrifianti de inalta performanta, la servicii tehnice de inalta calitate, precum si la suportul de marketing oferit TOTAL, cu ajutorul carora SANY va putea sa asigure satisfactia clientilor si loialitatea lor. 

In urma strategiei de expansiune globala a companiei SANY, TOTAL doreste sa valorifice la nivel mondial experienta in afaceri si in retelele de distributie SANY si sa raspunda nevoilor clientilor SANY pe plan mondial.

sany-prefera-total.png